Over Ons

Hallo, ik ben Linda en ik ben al mijn hele leven creatief bezig. Op jonge leeftijd gebruikte ik allerhande natuurlijke materialen zoals klei, hout, steen, vilt en wol voor het vervaardigen van sprookjeswezens. Later kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken en in 1992 startte ik in mijn eigen achtertuin met 't Poppenateljeetje. Zeer geliefd zijn de cursussen boetseren maar ook het keramiek beschilderen. Vilten, tekenen, mozaïeken, powertex, decoupage,... er is voor iedereen wat wils.

Na een paar jaar barstte het ateljeetje zowat uit zijn voegen en dus zijn we verhuisd naar een grotere locatie aan de Rollebeekstraat waar we nu nog steeds gevestigd zijn. Hier konden we ook onze winkel, De Hobby Ark, openen. Je kan er vele werken bewonderen zowel van cursisten als van mezelf.

Ben je misschien niet zo creatief aangelegd?

Je kan in 't Poppenateljeetje ook terecht voor afgewerkte producten en kant-en-klare kits. Kom gerust eens langs tijdens een van onze cursussen, de open-doe-dagen of maak een afspraak. Welkom in onze sprookjeswereld!

Linda en cursisten.

Volg ons op Facebook, Pinterest

Contact

linda@poppenateljeetje.be
04 86 566 697

Poppenateljeetje VZW
Rollebeekstraat 10/22
2160 Wommelgem

poppenateljeetje_kaart

 

Contactformulier